Pris på alle typer vindpap

vindpap Se pris hos 10-4.dk Til shop

Der er brug for meget vindpap, når der skal lægges nyt tag, derfor er det ikke ligegyldigt hvad prisen er. I gamle dage var vindpap, som navnet indikerer lavet af pap, men i dag er det lavet af syntetiske fibre. Dette fordi syntetiske fibre er mere resistente over for vind og vejr og derfor har langt længere levetid.

Et lags tagpap

Tagpap findes i to forskellige slags. Et lags og to lags tagpap.

Den første type tagpap i et enkelt lag er med selvklæbende bagside. Denne type tagpap er, grundet den selvklæbende bagside, let at sætte på selv. Dog er den mindre resistent end tagpap i to lag, som man anvender til huse. Men fordi den er en anelse billigere og lettere at arbejde med, er det den optimale vindpap at købe til mindre projekter, som hvis der skal nyt tag på garagen, eller redskabsskuret. Når det ikke er en absolut katastrofe, hvis der mod forventning, skulle opstå lækager er det et smart valg og en billigere løsning at anvende etlags vinpap.

vindpap Se pris hos 10-4.dk Til shop

To lags tagpap

Men drejer det sig derimod om at lægge tag over steder hvor der skal bo mennesker eller dyr, er det lidt mere essentielt at der ikke opstår lækager eller lignende. Derfor findes der også en tolags vindpap der er dobbelt så tyk og derfor dobbelt så resistent. Det kan dog ikke klistres på, men skal i stedet brændes og sømmes på. Denne type tagpap, bruges til større bygninger og huse, som man ikke ønsker at skulle renovere ofte på.

En god pris

En rulle tagpap i et lag og af 1 meters bredde og 20 meters længde, koster omkring 200 kroner.
En rulle tagpap i to lag er derimod 20 % dyrere.

Tagpap er lavet af syntetiske fibre, der ikke alene beskytter mod vind og vejr, men som også er resistent overfor mineraluld og lignende. Derfor bruges det ofte på steder, hvor der skal isoleres eller lægges rør. Den solide fibersammensætning giver nemlig et materiale man kan stole fuldstændigt på at holde helt tæt.

vindpap Se pris hos 10-4.dk Til shop

admin