Resistent vindpap fra icopal

vindpap Se pris hos 10-4.dk Til shop

Det er ikke ligegyldigt, hvilken vindpap du vælger, når der skal lægges nyt tag på hus eller garage. Noget vindpap er bedre end andet og ofte er prisen en god indikator. Men det er en dårlig idé at spare på noget, som skal kunne holde i mange år og hvis funktion er absolut vigtig.

Vindpap skal kunne holde til vind og vejr og sikre at der ikke opstår lækager, der kan sprede sig til loft og tagisolering og i sidste ende blive rigtig dyrt at reparere. Så vælg rigtigt første gang og vælg Icopal.

Tre slags vindpap fra Icopal

Der findes tre slags vindpap fra icopal, der alle er både vind og vand-isolerende. Samtidig er de diffusionsåbne, hvilket betyder at materialet bag ved vindpappet får lov til at ånde. Dermed opstår der ikke fugt og råd.

De tre slags vindpap fra Icopal hedder Thor, Dæk-O-Fol og Windy. Hver model har sin specifikation.

vindpap Se pris hos 10-4.dk Til shop

Thor vindpap afviser kulde

Thor vindpap er almindelig pap med en behandlet overflade af modificeret bitumen. Bitumen er et restprodukt, der opnår ved raffinering af olie. Når det er modificeret betyder det blot at det er tilsat plast, for at skabe et materiale, der er særligt kuldeafvisende og samtidig elastisk og let at arbejde med. Det giver tilsammen en vindpap, der er let at sætte på, samtidig med at det er enormt resistent overfor vind, vejr og kuldepåvirkninger. Thor vindpap fra Icopal fås i to forskellige tykkelser.

Dæk-o-fol vindpap fungerer godt i frost

Dæk-O-Fol vindpap er lamineret papir, der er behandlet med thermoplastic også kaldet polyethylenfolie. Det er en af de mest anvendte former for plastic, grundet dens resistens overfor vind og vand. Forskellen er at dæk-o-fol ikke bliver stift selv i frostvejr men holder sig fleksibelt og resistent. Det er en meget stærk form for vindpap, der kan holde til stort set alt slags vejr.

Windy vindpap er ekstra resistent

Den stærkeste form for vindafvisende vindpap er Windy. Windy vindpap fra Icopal er produceret af polypropylen. Man kender polypropylen blandt andet fra sportstøj, hvor dets fibre anvendes til at afvise vind, samtidig med at være svedtransporterende. I forbindelde med vindpap fungere det som thermoplast, der er særdeles vand og vind afvisende.

vindpap Se pris hos 10-4.dk Til shop

admin